“Ελπίδα” και “Αγάπη” στο τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ δομής μας και του Άρη Χολαργού

Σήμερα, 21-06-2023, παιδιά από δομή μας συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου μαζί με την ομάδα του Άρη Χολαργού. Το τουρνουά έλαβε χώρα στο Bolaloca soccer club 5×5, υπό την πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας καταστήματος Stop & Shop Mini Market, κ. Βασιλικής Τσούκα και με τη βοήθεια στη διοργάνωση από τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημίας Άρη και Φιλάθλων Χολαργού, κ. Βασίλη Τσίρο, την κ. Βαρβάρα Παπαζαφειρίου και τον κ. Τάκη Γεωργή. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Δήμαρχος Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος!

Όλα τα παιδιά έπαιξαν με την καρδιά τους και έγιναν μια αγαπημένη παρέα δίχως δακρύσεις στην εθνικότητα. Αυτό το σημαντικό μάθημα ζωής ήταν δυνατό χάρη σε αυτή την εκδήλωση. Αφότου έληξε ο αγώνας, οι μικροί μας φίλοι ξεκουράστηκαν απολαμβάνοντας το δροσιστικό τσάι Jammas και βραβευτήκαν όλοι με κύπελλο και μετάλλια από τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο. Στο τέλος της εκδήλωσης η Mad Max δώρισε μια μπάλα ποδοσφαίρου σε όλα τα αγόρια μας!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα αυτούς που έκαναν δυνατή την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, είτε με την πολύτιμη βοήθεια τους, είτε με τις χορηγίες και τις δωρεές τους.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}