Ένα δροσερό μονοήμερο στη Χαλκίδα!

Υπό τη διοργάνωση της κεντρικής διοίκησης όλα τα παιδιά από τις δομές μας στην Αθήνα έκαναν ένα μονοήμερο ταξίδι στη Χαλκίδα! Εκεί, υπό την επίβλεψη των συνοδών τους, τα αγόρια μας απόλαυσαν το δροσιστικό μπάνιο στην παραλία των Αλικών και έπειτα ακολούθησε ένα νόστιμο γεύμα σε κοντινή ταβέρνα! Σε αυτό το ταξίδι τα προσφυγόπουλα εκτός από τους συνοδούς τους, είχαν τη συντροφιά του Γενικού Διευθυντή της ΑΜΚΕ «Συνύπαρξις», Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Παπασυννεφάκη και προσωπικού της κεντρικής διοίκησης. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα επαναληφθεί στο μέλλον!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}