Ένα ταξίδι αισθήσεων: Τα παιδιά μας επισκέπτονται το Μουσείο Αφής

Παιδιά από μια δομή μας, μαζί με τους συνοδούς τους, έκαναν μια αξέχαστη επίσκεψη στο Μουσείο Αφής, του Φάρου Τυφλών Ελλάδας. Τα αγόρια μας ενημερώθηκαν για την αναπηρία της όρασης, ήρθαν σε επαφή με τη γραφή Μπράιγ, τα εργαλεία για τυφλούς και τον σκύλο οδηγό. Ταυτόχρονα, περιπλανήθηκαν ψηλαφώντας τα εκθέματα στους διάφορους χώρους του μουσείου και συμμετείχαν σε ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που αξιοποιούν κυρίως την αίσθηση της αφής.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}