Επίσκεψη της τομεάρχου της Νέας Δημοκρατίας για το μεταναστευτικό σε δομή μας

Επίσκεψη σε μια από τις δομές φιλοξενίας ανηλίκων της «Συνύπαρξις» ΑΜΚΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποίησε σήμερα η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τη μετανάστευση, κ. Κυριακίδου Φαίη σε συνέχεια της επίσκεψης της στα γραφεία.

Κατά την άφιξη της στη δομή, η επισκέπτρια είχε ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα από τον Γενικό Διευθυντή της Συνύπαρξις Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκη, τη Διευθύντρια Κοινωνικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ κ. Αθανασίας Κοτσιάτου όπως και από τους εργαζόμενους της κεντρικής διοίκησης και της συγκεκριμένης δομής.

Η κ. Κυριακίδου ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της και τα όσα προσφέρονται με αγάπη στα προσφυγόπουλα. Ο Γενικός Διευθυντής παρουσίασε το έργο που πραγματοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος δια του συγκεκριμένου Φορέα. Η κ. Κυριακίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το έργο που επιτελείται, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια της στο προσωπικό της δομής.

Ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους των παιδιών της δομής επισφράγισε την επίσκεψη, μαζί με την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξουν κοινές δράσεις για την στήριξη των παιδιών.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}