Γιορτάζοντας το τέλος του Ραμαζανιού μαζί με τα παιδιά μας

Σήμερα, 21 Απριλίου 2023, όλα τα παιδιά και το προσωπικό της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ μαζεύτηκαν σε συγκεκριμένη δομή για να γιορτάσουν το τέλος του Ραμαζανιού. Τα παιδιά μας διασκέδασαν με ασταμάτητο χορό και τραγούδι, ενώ έπειτα απόλαυσαν το νόστιμο φαγητό που τους προσφέραμε!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}