Η “Defence for Children” στο πλάι των παιδιών της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ

Σήμερα, προσωπικό και παιδιά δομής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ είχαν τη μεγάλη χαρά να υποδεχθούν την “Defence for Children” και να μιλήσουν για την ψυχική υγεία μέσα από βιωματικές ασκήσεις και διαδραστικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπρόσωπους της οργάνωσης για την επίσκεψη τους!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}