Μαθαίνουμε να προστατευόμαστε από τους κινδύνους του διαδικτύου

Εκπρόσωποι της Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν δομή μας με σκοπό να μιλήσουν στα παιδιά μας για τους κινδύνους του διαδικτύου. Αυτή η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο ενός προγράμματος που πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον αναλύθηκαν τόσο οι κίνδυνοι του διαδικτύου, όσο και οι τρόποι προστασίας από αυτούς.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δίωξη του Οικονομικού Εγκλήματος  για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προστασία των παιδιών μας από το διαδίκτυο!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}