Μαθήματα τέχνης: Το λυτρωτικό καταφύγιο για την ψυχή

“Μια τέχνη, όσο ταπεινή κι αν είναι, εξυψώνει πάντα την ψυχή.” -Θεόφιλος Γκωτιέ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μάθημα τέχνης και τα παιδιά μας δηλώνουν ενθουσιασμένα! Στο εν λόγω μάθημα, διδάχθηκαν για την ιστορία και την τεχνική πίσω από τα πορτραίτα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}