Μια Συνάντηση Πολιτισμών: Πρόσφυγες Συναντούν την Ιστορική Κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα προσφυγόπουλα από όλες τις δομές μας στην Αττική επισκέφθηκαν, μαζί με τους συνοδούς τους, το Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας. Αυτή η μοναδική εμπειρία ενθουσίασε τα αγόρια μας, που είχαν ήδη γνώση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ιστορία τους, προσφέροντας τους μια πραγματική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας αθλητικής κληρονομιάς.

Ευχαριστούμε θερμά τη METAdrasi που στο πλαίσιο του προγράμματος Together in Sports οργάνωσε την εύκολη μετακίνηση των παιδιών μιας δομής μας προς το Καλλιμάρμαρο!

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}