Παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα ΑΕΚ – Galatasaray

Τα παιδιά μας λατρεύουν τον αθλητισμό και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με τους συνοδούς τους έναν συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Galatasaray. Όλα τα παιδιά της συγκεκριμένης δομής μας ήταν παρόντα και έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό ενώ φυσικά η ευγένεια τους ήταν υποδειγματική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η εμπειρία ήταν αξέχαστη και όλοι πέρασαν καταπληκτικά!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}