Τα παιδιά μας μαθαίνουν για την Κυκλαδική τέχνη

Μια εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε δομή μας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στο εν λόγω μουσείο τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ιδιαίτερη τέχνη των Κυκλάδων και να ευαισθητοποιηθούν για αυτή. Αμέσως μετά ακολούθησε και ένας περίπατος στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}