Τα παιδιά μας μαθαίνουν να παρέχουν πρώτες βοήθειες χάρη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο κύκλος μαθημάτων πρώτων βοηθειών ολοκληρώθηκε! Τα παιδιά μας έμαθαν ΚΑΡΠΑ και τη σωστή τοποθέτηση του σώματος σε περίπτωση λιποθυμίας. Χάρη στη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα αγόρια μας μαθαίνουν τρόπους για να σώσουν την πολύτιμη ζωή του συνανθρώπου τους σε περιπτώσεις κινδύνου!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}