Τα παιδιά της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ μοιράζουν χαρά και φαγητό στους άστεγους της Αθήνας

Τα προσφυγόπουλα που διαμένουν στις δομές μας, μας έκαναν να νιώσουμε τη χαρά της γεύσης και της αλληλεγγύης για ακόμα μια φορά. Μετά από μια θερμή γιορτή με παραδοσιακά φαγητά από το Αφγανιστάν, τα αγόρια μας ήθελαν να μοιραστούν τη χαρά αυτή με όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Με τη βοήθεια μας, προετοίμασαν 30 μερίδες φαγητού και τις μοίρασαν σε άστεγους στους δρόμους της Αθήνας. Τα παιδιά μας, γεμάτα ενθουσιασμό, μάθανε όχι μόνο για τη σημασία του να μοιράζεσαι αλλά και για την ανάγκη να είμαστε εκεί για όσους χρειάζονται.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}