“Ταξιδεύοντας… από το Χθες στο Σήμερα”: Η Έκθεση των παιδιών μας και στη Θεσσαλονίκη!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η ΑΜΚΕ «Συνύπαρξις – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν την έκθεση ζωγραφικής φωτογραφίας “Ταξιδεύοντας… από το χθες στο σήμερα” και στη Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω έκθεση θα παρουσιαστούν τα καλλιτεχνήματα των παιδιών της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ από τις 1 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου! Είστε όλοι καλεσμένοι στη διεύθυνση Αγίας Σοφίας 38, Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Τέχνης Φ.Α.Α.Θ.) για να θαυμάσετε μαζί μας τα έργα των παιδιών μας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}