Το εργαστήρι κομμωτικής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ στην BEAUTY GREECE

Την Κυριακή, η Hair Professίonal ομάδα της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ παρευρέθηκε στη μεγάλη έκθεση που αφορά επαγγελματίες αισθητικής και κομμωτικής τέχνης, η οποία γίνεται μια φορά τον χρόνο. 
Δηλώνουμε πολύ περήφανοι για το επίτευγμα των παιδιών μας, το οποίο ήταν να συμπεριληφθούν ανάμεσα στους σπουδαστές σχολών κομμωτικής τέχνης. Τα αγόρια μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και εργαλεία του αντικειμένου όπως και να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα νέες τεχνικές για κουρέματα και χτενίσματα από καταξιωμένους επαγγελματίες .
Ευχαριστούμε θερμά την BEAUTY GREECE για αυτή την αξέχαστη εμπειρία!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}