Τρέξιμο: Κάτι περισσότερο από μια απλή άθληση

Με τη συμμετοχή τους στον 12o Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τα παιδιά μας αντιλήφθηκαν ότι το τρέξιμο δεν είναι απλά ένα άθλημα αλλά ένας ακόμα τρόπος για την ανάπτυξη του πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Γαλατσίου Galatsi Runners και τον Πρόεδρο του, κ. Μάνο Αγαπητό, όπως και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) και την Πρόεδρο του κ. Σοφία Σακοράφα που μας παρείχαν εισιτήρια για να συμμετάσχουν τα παιδιά μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}