Ο Αντιδήμαρχος Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων επισκέπτεται δομή μας

Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε σε μια από τις δομές μας τον Αντιδήμαρχο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων, κ. Θανάση Χειμωνά. Τον αντιδήμαρχο καλωσόρισαν εγκάρδια στη δομή ο Γενικός Διευθυντής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, Αρχιμ. π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης, η Διευθύντρια Κοινωνικών και Νομικών Υπηρεσιών κ. Αθανασία Κοτσιάτου όπως και το προσωπικό της εν λόγω δομής.

Μετά από την ξενάγηση του φιλοξενούμενου μας στις εγκαταστάσεις της δομής, ο Γενικός Διευθυντής μίλησε για το έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσω της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ. Ύστερα, ακολούθησε μια εις βάθος συζήτηση σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται στην καθημερινότητα του φορέα αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης τους.

Πριν την αποχώρηση του , ο Γεν. Διευθυντής προσέφερε στον αξιότιμο επισκέπτη μας αναμνηστικά δώρα ως αντίδωρο της παρουσίας του σε δομή μας.

Επισκεφθείτε τη στήλη “Νέα & Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα μας ή ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}