Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε δομή φιλοξενίας της Συνύπαρξις

Μια ξεχωριστή ημέρα, σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου, ήταν για όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ καθώς είχαν το εξαιρετικό προνόμιο να υποδεχθούν στις εγκαταστάσεις της νέας δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του φορέα την Εξοχότατη Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέμεναν στην είσοδο της δομής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, ο Πρόεδρος της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος.

Μεταξύ των υψηλών επισκεπτών ήταν επίσης η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη, η Ειδική Γραμματέας Ασυνόδευτων Ανηλίκων κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης Ελλάδος κ. Rocco Gianlucca.

Εκ μέρους της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ενώ ο Γενικός Διευθυντής Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυνεφάκης παρουσίασε ένα σύντομο ιστορικό των δράσεων και του τρόπου λειτουργίας των δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του Φορέα.

Για τη σημερινή επίσκεψη, σχετικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Δελτίο Τύπου).

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}