Επίσκεψη μελών της Διεκκλησιαστικής Επιτροπής για τους Πρόσφυγες

Σήμερα 31 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μας, εξέχοντα μέλη της Διεκκλησιαστικής Επιτροπής για τους Πρόσφυγες επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ στην Αθήνα.
Μετά το καλωσόρισμα της αντιπροσωπείας από τον Γενικό Διευθυντή, Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκη, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την τρέχουσα κατάσταση του προσφυγικού στην Ελλάδα. Επίσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση τόσο για τις δράσεις και το έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος -μέσω του φορέα- προς τους ασυνόδευτους ανηλίκους πρόσφυγες όσο και για τις προκλήσεις και δυσκολίες που προκύπτουν.
Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής συνόδευσε τα μέλη της αντιπροσωπείας σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του φορέα. Εκεί μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα  η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις, να συνομιλήσει και να γευματίσει με παιδιά και εργαζόμενους.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}