Στα Ίχνη της Δημοκρατίας: Μια Μοναδική Επίσκεψη στη Βουλή

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εθνικό κοινοβούλιο, τον σημαντικό χώρο όπου διαμορφώνονται οι κρίσιμες αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή όσων διαμένουν στη χώρα μας. Εξερεύνησαν την αίθουσα της ολομέλειας και κατανόησαν τις διαδικασίες που διαδραματίζονται, διακρίνοντας τη σημασία της δημοκρατίας. Επιπλέον, η επίσκεψη στο ιστορικό μουσείο του κοινοβουλίου εμπλούτισε την κατανόησή τους για την ελληνική ιστορία και τον ρόλο του κοινοβουλευτισμού στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κοινοβουλίου που προσέφερε στα αγόρια μας αυτήν την εκπαιδευτική εμπειρία.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}