Συμφωνία συνεργασίας ΚΣΠΜ-ERP και Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου

Την Τετάρτη 12η Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ/ντού του Κ.Σ.Π.Μ.-ERP, αρχιμ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη, συνοδευόμενου από την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου κα Έλλη Κούβαρη με την Δ/ντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου (ΒΧΜ), κα Αικατερίνη Δελλαπόρτα, τον κο Περίανδρο Επιτροπάκη, Προϊστάμενο Τμήματος εκθέσεων, επικοινωνίας και εκπαίδευσης και την κα Ουρανία Φατόλα, αρχαιολόγο Βυζαντινού Μουσείου του Γραφείου εκπαιδευτικών προγραμμμάτων.

Οι εκπρόσωποι του ΒΧΜ ενημέρωσαν σχετικώς με τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου και αντιστοίχως ο Δ/ντης αναφέρθηκε στο έργο του Κέντρου.

Από την συνάντηση αυτή προέκυψε συμφωνία συνεργασίας του ΒΧΜ με το Κέντρο για ανάληψη διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία θα προωθήσουν την πρόσβαση στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μέσω της συμμετοχής παιδιών προσφύγων που επωφελούνται από τις υπηρεσίες του Κέντρου.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}