Υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ PRESTIGE Telis Kikeris

Μετά από πέντε μήνες λειτουργίας του εργαστηρίου κομμωτικής σε δομή μας υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας κ. Ζώη Τριανταφύλλου-Σφακιανάκη,  το IEK Prestige Telis Kikeris έδωσε μία πλήρη υποτροφία με όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία σε ένα από τα παιδιά μας, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του στο αντικείμενο.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο IEK Prestige Telis Kikeris καθώς επίσης και στον κ. Αναστάση Σταυρόπουλο, κομμωτή και ιδρυτή του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Αθηναίων, για την διμεσολάβησή του.

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι από την εκδήλωση παραλαβής της υποτροφίας που πραγματοποιήθηκε στη δομή μας την 1η Απριλίου 2022, παρουσία των παιδιών & του προσωπικού της δομής, καθώς επίσης του κ. Σταυρόπουλου και της υπεύθυνης χορηγιών της Συνύπαρξις κ. Βάμβουρα.

 

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}