Χαμόγελο και παιχνίδι που γιατρεύει την ψυχή στο Allou Fun Park

Τα παιδιά μας είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να επισκεφθούν και να παίξουν στο Allou Fan Park. Μέρος της συνοδείας για αυτή την αξέχαστη ημέρα ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Παντελεήμονας Παπασυνεφάκης. Η ευγνωμοσύνη στα μάτια των προσφυγόπουλων και τα διάπλατα χαμόγελα τους, είναι ο λόγος που θα επαναληφθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}