Τα κεντρικά γραφεία της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ υποδέχονται το 2023

Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα κεντρικά γραφεία της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ. Αφότου ο Γενικός Διευθυντής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Παντελεήμονας Παπασυνεφάκης, μετέφερε τις θερμές ευχές του Σεβασμιωτάτου πρόεδρου του Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα για ένα καλό και καρποφόρο 2023, τόνισε το πόσο σημαντική είναι αυτή η χρονιά για τον φορέα.

Ο Γεν. Διευθυντής ευχαρίστησε εγκάρδια όλο το διευθυντικό προσωπικό, το οποίο βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση σε κάθε δυσκολία του φορέα, όπως και το προσωπικό των δομών το οποίο καθημερινώς βάζει τα δυνατά του για την επιτυχή έκβαση των προγραμμάτων. Καλή και καρποφόρα χρονιά!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}