Ασκήσεις πυρασφάλειας στις δομές μας

Οι ασκήσεις πυρασφάλειας αποτελούν θεμελιώδες κομμάτι της φροντίδας μας για τα ασυνόδευτα ανήλικα στις δομές μας. Στόχος των ασκήσεων είναι να διασφαλίσουν την ευημερία και την προστασία των παιδιών και του προσωπικού. Κατά τη διάρκεια τους, παιδιά και προσωπικό εκπαιδεύονται για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης εκτάκτων περιστάσεων. Η συνεχής ενημέρωση, η πρακτική άσκηση και η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι ουσιώδεις παράγοντες που εξασφαλίζουν ότι οι δομές μας προσφέρουν τον υψηλότερο δυνατό βαθμό προστασίας σε αυτά τα ευάλωτα παιδιά.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}