Ένα Πολύχρωμο Ταξίδι στον Κόσμο του Graffiti

Τα αγόρια μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα συναρπαστικό εργαστήριο Graffiti στο “Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού”, με τον καλλιτέχνη STMTS. Τους μετέφερε τη φιλοσοφία του graffiti, επισημαίνοντας τον σεβασμό προς την ξένη περιουσία κατά τη διακόσμηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων. Επιπλέον, ενημέρωσε για την παρασκευή κόλλας και τον τρόπο εφαρμογής των δημιουργιών τους. Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν, έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν τον τοίχο της οργάνωσης.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}