Ένα Συναρπαστικό “Κολάζ Πολιτισμών” στη Δράση ‘Bridging Worlds

Ένα από τα παιδιά μας έλαβε μέρος στη δράση “Bridging Worlds” του προγράμματος Together Sport (ΜΕΤΑδραση) σε συνεργασία με τους Προσκόπους Ανατολικής Αττικής. Η ημέρα ήταν γεμάτη δράσεις και παιχνίδια, προσφέροντας του την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τον προσκοπισμό και τις αξίες που εκπροσωπεί. Σε αυτή την πολυπολιτισμική εκδήλωση, το παιδί μας ήρθε σε επαφή τόσο με προσκόπους όσο και με παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων. Το παιχνίδι ξεκίνησε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συνεχίστηκε στο Πάρκο Τρίτσης, όπου τα παιδιά συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο γλυκό. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, με το αγόρι μας να επιστρέφει αργά το απόγευμα φορτωμένος με νέες εμπειρίες και φιλίες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}