Summer camp SYNYPARXIS 2023

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούλη και υποδεχτούμε τον Αύγουστο του 2023 ακούσαμε την φράση Summer Camp και αίφνης γέμισαν τα κινητά με φωτογραφίες, χρώματα, χαμόγελα, βίντεο με βουτιές και μία γλυκιά αναστάτωση που λίγο πολύ όλους μας συνεπήρε …
Αυτό το μικρό οδοιπορικό είναι αφιερωμένο κυρίως σε σας που δεν καταφέρατε να το ζήσετε από κοντά, σε σας που μείνατε στα μετόπισθεν στηρίζοντας Θερμοπύλες.

Τι είναι επιτέλους αυτό το Summer Camp ;

Είναι ένας μικρός καλοκαιρινός παράδεισος, φτιαγμένος με μεράκι και φαντασία. Γεμάτος δράσεις, γεύσεις, δροσιά, χαμόγελα και αγάπη !
Ένας τόπος η καλύτερα ένας προορισμός που θα ήθελε κάθε παιδί αλλά και ενήλικος στη φαρέτρα των επιλογών του.
Μπορεί να έχει μπροστά στη λέξη Summer (Καλοκαίρι) αλλά θα ταίριαζε σε όλες τις εποχές…
Δημιουργήθηκε από τη Ray of Hope, στελέχη του είναι Επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες ρομποτικής και τεχνολογίας, Γυμναστές, Σεφ, Κομμωτές κ.π.α. μα κυρίως από ανθρώπους με μεγάλη αίσθηση κοινωνικής προσφοράς.
Και ακολουθεί μία σπάνια και ξεχωριστή φωτογραφία …
Είναι ο Harri και η Yvonne εκπαιδευτικοί από την Ελβετία πρωτεργάτες και συντονιστές του καμπ, αλλά δε θα σας πω τίποτα περισσότερο προς το παρόν …!
Και αυτό γιατί δε θέλω να σας χαλάσω την έκπληξη να ακούσετε τού ίδιους να σας μιλούν για αυτό το υπέροχο project.
Είναι μεγάλη τιμή για μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας να κινηματογραφήσουμε την δράση τους , να απαντήσουν στα ερωτήματα μας, μαζί με όλους τους συνεργάτες και φυσικά τον πανοσιολογιότατο Γενικό μας Διευθυντή Παντελεήμων Παπασυννεφάκη.
Ένα ντοκιμαντέρ βρίσκεται ήδη στο στάδιο της επεξεργασίας και σύντομα θα σας ταξιδέψει στον επίγειο παράδεισο του Summer Camp.
Ένα ντοκιμαντέρ ελάχιστο ευχαριστώ για όλους αυτούς και όλους εσάς που προσφέρετε , γνώσεις, υπηρεσίες και κυρίως αγάπη στα παιδιά μας.

Στα παιδιά της Συνύπαρξις.

Μια σύντομη ματιά στα εργαστήρια

Εργαστήρι Μαγειρικής !!!

Και όχι να χαμε να λέγαμε … φτιάχναμε και τρώγαμε !
Μία από τις πλέον παραγωγικές ομάδες του κάμπ, που προετοίμαζε καθημερινά τα γεύματα, τα γλυκά, και όλα τα σνακ με την επίβλεψη του σεφ Simeon που βλέπουμε δεξιά.
Η Σύλβια συντονίστρια στον Ασπρόπυργο και ο Σεφ Συμεόν.
Εδώ κλείνουμε το Νόστιμο σε όλα τα γένη: Η Νόστιμη , ο Νόστιμος , το Νόστιμο !

Εργαστήρι Κομμωτικής

Δεν θα σχολιάσω τίποτα … ότι κι αν πω …θα εισπράξω την πληρωμένη απάντηση : Αν δεν παινεύσεις το σπίτι σου …
Παρατηρήστε μόνο με τι προσήλωση παρακολουθούν τα χέρια του Άλεξ τα παιδιά και η Ελβετίδα συνάδελφος εκπαιδεύτρια κομμωτικής τέχνης Selin. Τίποτε άλλο ! Ευχαριστώ 🙂

Εργαστήρι Ρομποτικής

Ευτυχώς να λέμε που κράτησε μία εβδομάδα μόνο… και δεν πρόλαβαν να μάθουν πως φτιάχνουν ρομπότ : Φροντιστή, ρομπότ ψυχολόγοσυντονιστή… ρομπότ γενικό διευθυντή
Προσωρινά την γλιτώσαμε, για το μέλλον δεν εγγυώμαι τίποτα…

Εργαστήρι κατασκευών

Πρώτα σχεδιάζουμε και μετά κατασκευάζουμε . Επιτραπέζια παιχνίδια μινιατούρες έφταιξαν τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό όπως θα δούμε στο ντοκιμαντέρ.
Στο βάθος αριστερά διακρίνονται: Ο Χάρι εκπαιδευτής του εργαστηρίου κατασκευών και στελέχη μας ντυμένα με καλοκαιρινές δημιουργίες σε γήινα χρώματα.
Τα γιασεμιά μας έφερναν την αντηλιά από τ απέναντι σοκάκι. Όλα ήταν λουσμένα στο μεσημέρι . Μέσ. το καυτό απομεσήμερο μία σκιά σκορπούσε την δροσιά της και όλα γινόντουσαν καλύτερα.
Χαμόγελα και βλέμματα ξαπόσταιναν στην αδιακρισία του φακού ενός πλανόδιου φωτογράφου.
Ενός φωτογράφου που προσπαθούσε να μάθει , τι είναι αυτό που μας κάνει μια μεγάληαγαπημένη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Καλό καλοκαίρι Καλές διακοπές.

Κείμενο: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}