Τα παιδιά μας στο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Η Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων διοργάνωσε ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την υποστήριξη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. . Σε αυτό ήταν προσκεκλημένα και τα παιδιά μας, τα οποία με μεγάλο ενθουσιασμό παρευρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Αφού ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και γενικότερα τους χώρους του κέντρου, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί με αθλητές από την ομάδα του Ολυμπιακού. Στο τέλος της δραστηριότητας έγινε απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών σε όλα τα παιδιά μας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}