Τα παιδιά μας μαθαίνουν για τη ζωή των αλόγων: Μια αξέχαστη εμπειρία στον ιππικό όμιλο

Η επίσκεψη των παιδιών μας στον ιππικό όμιλο ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Έμαθαν για τα άλογα, τη φροντίδα τους και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του ανθρώπου και του ζώου. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιππασία από επαγγελματίες του χώρου!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργία και λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνοδεύτων Ανηλίκων Προσφύγων και Μεταναστών” με χρηματοδότηση από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}