Επίσκεψη Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα σε δομή μας

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 ο Φορέας μας παρέλαβε την νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών μας στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας αποτέλεσε η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα τον οποίο συνόδευαν κληρικοί της Μητροπόλεως. Στον χώρο της δομής πέραν του Γενικού Διευθυντή της Συνύπαρξις Αρχ. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη και στελεχών του φορέα τον ανέμεναν οι αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου κ.κ. Χριστίνα Ζάρπα και Ευάγγελος Κανταρτζής.

Κατά την παραμονή τους οι προσκεκλημένοι στη δομή ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της καθώς και την ομαλή ένταξή των παιδιών στην τοπική κοινωνία η οποία πολλαπλώς συνδράμει στα διάφορα αιτήματα ενίσχυσης τους. Ο Σεβασμιώτατος αφού απεύθυνε λόγους αγάπης προσέφερε σε παιδιά και εργαζόμενους αναμνηστικά δώρα και ενόψει των εορτών. Τα παιδιά μας αφού προσέφεραν ένα απλόχερο χειροκρότημα παρέδωσαν προς τον Σεβασμιώτατο και τους εκπροσώπους του Δήμου ευχετήριες χειροποίητες κάρτες.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}