Συνάντηση στελεχών του Κέντρου και του Σεβασμιωτάτου Προέδρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19/9/2019, στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος συνάντηση του Προέδρου του Κέντρου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα με τον Διευθυντή, Αρχ. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη και τα στελέχη και τους συνεργάτες του φορέα, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα και η πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους εργαζομένους για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση τους και επεσήμανε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, μέσω της δράσης του Κέντρου για την υποστήριξη των προσφύγων, μετουσιώνει σε πράξη τον χριστιανικό τρόπο υπάρξεως και ζωής, όπως μας τον υπαγορεύει ο λόγος του Ευαγγελίου.

Εκ του Κέντρου

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}