Μαγική Βραδιά Πολιτισμού και Μουσικής στο Κέντρο Σταύρος Νιάρχος

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη μας στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος όπου η συναρπαστική συναυλία του El Sistema Greece συνόδευσε τη φωταγώγηση του κέντρου. Ο ήχος της τζαζ και των εθνικών μελωδιών συνόδευε τη βόλτα των παιδιών μας στη λίμνη, το φάρο και το παγοδρόμιο, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Παιδιά από το El Sistema Greece συναντήθηκαν με φίλους τους από τη δομή μας και την cheering football team, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και χαμόγελα. Η βόλτα ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα των μπαλονιών μας σε μικρά παιδιά, δίνοντας μια νότα χαράς και αλληλεγγύης στην περιοχή.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

* H δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021-2027»

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}