Συμμετοχή δομής της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ στην Έκθεση Εικαστικών και Φωτογραφίας «Ταξιδεύοντας»

Σας ανακοινώνουμε πως καλλιτεχνήματα των παιδιών δομής μας θα είναι μέρος της έκθεσης Εικαστικών και Φωτογραφίας «Ταξιδεύοντας». Σας περιμένουμε όλους να θαυμάσετε μαζί μας τα δημιουργήματα των παιδιών μας!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για την έκθεση:

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο ιστορικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ., στην Αίθουσα «Δράση» και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από την Κυριακή 7 Μαΐου έως και το Σάββατο 13 Μαΐου  και ώρες 9.00-14.00. 

Πρόκειται για τα έργα σαράντα οκτώ (48) ασυνόδευτων ανηλίκων από διαφορετικές χώρες καταγωγής (Αφγανιστάν, Συρία, Πακιστάν, Νιγηρία, Ιράκ, Σιέρα Λεόνε, Αίγυπτος) στα οποία αποτυπώνονται οι επιθυμίες, τα όνειρα των παιδιών για το μέλλον, καθώς και οι εμπειρίες που απέκτησαν μέσα από το ταξίδι τους, ξεκινώντας από τη χώρα καταγωγής με προορισμό μια νέα ζωή.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της  Μονάδας Ένταξης και Υποστήριξης Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Ειδικής Γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, σε συνεργασία με τους φορείς: Άρσις, Συνύπαρξις-Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων, Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και 5ο Εργαστήριο του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για περισσότερα!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://synyparxis.org/wp-content/uploads/2021/03/heade-05-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}